Onze persoonlijke opdracht in deze tijd

9789020213027-onze-persoonlijke-levensopdracht-in-deze-tijd-l-lq-fOntwikkel een “denken” dat alleen maar liefde is
Hans Stolp
Uitgeverij AnkhHermes
www.ankhhermes.nl
ISBN 978 90 202 1302 7
Prijs:  € 12,50

Voor degenen onder ons waarvoor alleen de materie realiteit is, die kunnen dit boek wel in de winkel laten liggen. Of toch niet? Op het moment dat je afziet van de geestelijke en spirituele kant van een mens, zijn vraagstukken als abortus, euthanasie en dementie vaak verstandelijk op te lossen. Maar wat als hersendood niet dood betekent, als abortus niet zomaar een hoopje cellen is, waarvan men zich ontdoet en dat dementie ook een keerzijde heeft?
Hans Stolp legt alles haarfijn uit. Ook een relatie die niet gebaseerd is op een geestelijke verbondenheid loopt meestal spaak. Dat geldt in feite voor alles. Verbondenheid met alles en iedereen kan de wereld en dus de mensheid nog redden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *